Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Dit jaar is de zestiende editie van het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers.

 

Vakbeurs Openbare Ruimte is een complete en informele beurs die in het teken staat van beleving, kennisdeling, innovaties én netwerken. Als bezoeker vergaar je kennis bij de vele lezingen en workshops en kom je in contact met meer dan 600 toonaangevende exposanten.

Alle openbare ruimte professionals verzamelen zich op 2 en 3 oktober 2019 op Vakbeurs Openbare Ruimte in Jaarbeurs Utrecht. Met goed recht, want de vakbeurs focust zich als enige evenement op alle aspecten van openbare ruime. De hoofdthema’s zijn: Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Bestrating, Ondergronds, Sport, Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair en Groen. Op de beursvloer treft u meerdere initiatieven aan. Gedurende de twee dagen vinden er tours plaats waarbij u met een koptelefoon diverse standhouders bezoekt. Loop mee met de Groenspiratieroute of de tours van Cobouw. Ook zijn diverse beursvloergedeeltes ingericht aan de hand van een bepaald thema. Loop door de Klimaattuin, de Slimme Wijk, Het Plein of De Groene Stad, of neem voor een goed gesprek en een kop koffie plaats op een van de thematerrassen. Daarnaast mag een bezoek aan het Gemeenteplein niet ontbreken en kunt u nieuwe kennis vergaren bij één of meerdere van de 80 lezingen.

Meer informatie: www.openbareruimte.nl