Uitnodiging Tuinprofessionaldagen 2020

TUINPROFESSIONALDAGEN 8 en 9 JANUARI 2020

– GRATIS DEELNAME –

Locatie: Spant! – Bussum

Het wordt feest want op 8 en 9 januari vinden voor de tiende keer de Tuinprofessionaldagen plaats. Tijdens deze jubileum-editie zal Harm Edens, bekend van o.a. ‘Dit was het nieuws’ maar ook een groot voorvechter van duurzaamheid, optreden als dagvoorzitter en ons met zijn scherpe en humoristische geest inspireren. De centrale vraag van deze dag: Ben jij klaar voor de toekomst? 

De kennissessies die na de centrale opening volgen omvatten natuurlijk weer vele actuele en inspirerende onderwerpen, waarbij duurzaamheid én ondernemerschap centraal staan. Mis het niet en zorg dat je er dit jaar (weer) bij bent!

Deelname is gratis! Aanmelden kan direct via deze link: https://www.tuinprofessionals.nl/aanmelden-2020/

LET OP! De dagen beginnen vroeg. We starten om 7.00 uur met een inloop-ontbijt en om 15.30 uur sluiten we de dag af met een drankje. Zo kan de grootste verkeersdrukte worden vermeden.

Uitnodiging Tuinprofessionaldagen 2020

.

Programma

07.00 uur – Inloopontbijt
08.00 uur – Opening door Harm Edens
08.45 uur – Michel Huisman, uitvinder en ontwerper
09.30 uur – Koffie
09.45 uur – Start kennissessies
12.00 uur – Lunch
13.30 uur – Vervolg kennissessies
15.00 uur – Afsluiting en verloting

Over de dag verspreid zijn er 7 verschillende kennissessies. Je kunt maximaal 4 kennissessies kiezen. Tussendoor kun je genieten van een lekkere lunch.

Kennissessies
Sessie 1: Sterke beplanting voor in de tuin.
Sessie 2: Klimaatbestendig bodembeheer.
Sessie 3: Van chloorbad naar natuurbad, hoe fix je dat?
Sessie 4: Alle schoolpleinen groen, zo doe je dat!
Sessie 5: Terrasoplossingen in een duurzame tuin.
Sessie 6: Verkopen aan prijskopers.
Sessie 7: Duurzaam werken in projectmanagement

Productworkshops
Naast het bedrijvenplein zijn de 3 onderstaande productworkshops te bezoeken tijdens de lunchpauze [11:30 – 12:45 uur].

Workshops
Hoorcollege geluidoverlast bestrijden. Hoe hou je herrie uit de tuin! Een workshop op het gebied van geluidoverlast, gegeven door Greenwall bv, dé leverancier van groene geluidsschermen. In een korte sessie wordt u geleerd hoe lawaaioverlast in de tuin vast kunt stellen en hoe u uw klant daarover deskundig kunt adviseren.

Controle over tuinverlichting met een app. Met de buitenverlichting van in-lite is het mogelijk om tuinen te realiseren die ’s avonds net zo sfeervol zijn als overdag. Hoe? Bezoek de workshop!

De STIHL beleving. De vakmannen van STIHL demonstreren veilig en goed gebruik van de verschillende machines. U mag het zelf ook proberen!

Afsluiting – Hoveniers aan het woord: Bent u klaar voor de toekomst?
Op het hoofdpodium leggen wij een aantal toonaangevende hoveniers een aantal prikkelende stellingen voor over de toekomst. Hoe zien zij de toekomst in ons vakgebied en zijn we er klaar voor? Dit debat wordt in goede banen geleid door dagvoorzitter Harm Edens.

Aansluitend: Netwerkborrel op het bedrijvenplein

Op de website van de Tuinprofessionals kunt u een uitgebreide omschrijving lezen van de verschillende kennissessies en workshops.