Achtste editie van de Tuinprofessionaldagen

In 2017 hebben wij de zevende editie van de Tuinprofessionals gehouden. Dit is een geweldige happening geworden. Met bijna 1.000 bezoekers de best bezochte editie ooit. Maar wat voor ons veel belangrijker is, wij kregen van de bezoekers de beste waardering ooit. En dan bedoelen we niet de waardering voor de locatie en catering die als vanouds geweldig waren. We bedoelen waardering voor de inhoud van de presentaties en workshops. Voor ons is dit een geweldige stimulans om de achtste editie van de Tuinprofessionals te houden op 16 en 17 januari 2018 in Bouw & Infra Park te Harderwijk. Houd onze website in de gaten voor het programma of meld je nu alvast aan als bezoeker: TUINPROFESSIONALS

Achtste editie van de Tuinprofessionaldagen

Ontstaan Tuinprofessionals.nl

In 2010 concludeerde een aantal fabrikanten dat het voor allen individueel een uitdaging is om tuinprofessionals (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers) te informeren over noviteiten of achtergrond informatie te verstrekken. Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden!

Tuinprofessionaldagen – jaarlijks terugkerend evenement

Als resultaat hiervan werd een informatieplatform opgericht van en voor de Tuinprofessionals. Ieder jaar organiseert Tuinprofessionals op dinsdag en woensdag in de 3e week van januari een event op een centrale locatie in het land.

Tijdens de Dag voor de Tuinprofessional presenteren de partners van dit event hun producten en diensten. Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Dagprogramma:

09:30 – Ontvangst
10:00 – Inspirerende opening door Guido Thys

Klanten wegjagen
“Met een enorme dosis ervaring, opgedaan bij talloze bedrijven en organisaties, is het voor GUIDO THYS overduidelijk. Klanten zijn eigenlijk etters, die het best zo ver mogelijk weggejaagd kunnen worden. Daarvoor heeft Guido een aantal technieken ontwikkeld die hij graag met u deelt. Hiermee bent u verzekerd van een plaatsje als actief lid van de Klanten Wegjaag-Club.”

Wij garanderen entertainment van het hoogste niveau, die u de ogen zal openen! Deze inspirerende presentatie is geschikt voor iedereen, ook voor diegenen die denken geen klantcontacten te hebben. Dit mag u niet missen.

11:00 t/m 16:00 – Keuze uit acht verschillende kennissessies en acht workshops

Kennissessies
Over de dag verspreid zijn er acht verschillende kennissessies en acht workshops. Tussendoor kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet. De kennissessies en workshops duren ca. 45 minuten en draaien achter elkaar door. U kunt maximaal 4 kennissessies of workshops kiezen. Bij uw gratis online aanmelding kunt u uw keuze opgeven. Uiteraard ontvangt u op de dag zelf een persoonlijk programma met de starttijden.

Sessie 1: Tuin van de toekomst
Sessie 2: De nieuwe rol van bestrating
Sessie 3: Sales training! De kracht van non-verbale communicatie
Sessie 4: Tuinieren op hoog niveau
Sessie 5: Go Virtual in 3D ontwerp en verkoop beter
Sessie 6: IDOLaat van vijvers
Sessie 7: Plantenleer met een stukje bodemkunde
Sessie 8: Bijzondere tuinprojecten creëren met lijnverlichting

Workshops
Workshop 1: Bestratings Estafette
Workshop 2: Blij dat ik Snij
Workshop 3: Groene Demo’s
Workshop 4: Vijvers; eenmaal aangelegd, niet zomaar meer veranderd
Workshop 5: Geen gedonder met uw vlonder
Workshop 6: Duurzame powertools
Workshop 7: Geluidsschermen plaatsen in de praktijk
Workshop 8: Van Meetlint tot Drone

16:00 – Afsluiting met…

De jeugd heeft de toekomst
Door ontgroening en vergrijzing keert de krapte op de arbeidsmarkt terug. Hoe houden we het hoveniersvak interessant voor de jeugd en hoe bind ik jonge medewerkers aan mijn bedrijf? Een open discussie over dit actuele thema met diverse brancheafgevaardigden. We bespreken enkele kansen en valkuilen bij het werven van jongeren in onze branche. En natuurlijk laten wij ook de jeugd zelf aan het woord.

17:00 t/m 18:00 – Borreltijd en gezellig napraten met uw collega’s

En voor diegene die nog niet genoeg hebben gehad, die mogen nog een uurtje doorgaan!