Negende editie van de Tuinprofessionaldagen

In 2018 organiseerden wij voor de achtste keer de Tuinprofessionaldagen in Bouw & Infra Park te Harderwijk. Het programma was veelzijdiger dan ooit en de beide dagen werden ondanks de kou goed bezocht. Reden voor dus voor een negende editie! Dit jaar strijken wij neer op Landgoed Zonheuvel in Doorn. De locatie is centraal gelegen in land. [Adres: Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn]

De Tuinprofessionaldagen 2019 vinden plaats op woensdag 9 en donderdag 10 januari 2019.

Negende editie van de Tuinprofessionaldagen

Ontstaan Tuinprofessionals.nl

In 2010 concludeerde een aantal fabrikanten dat het voor allen individueel een uitdaging is om tuinprofessionals (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers) te informeren over noviteiten of achtergrond informatie te verstrekken. Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden!

Tuinprofessionaldagen – jaarlijks terugkerend evenement

Als resultaat hiervan werd een informatieplatform opgericht van en voor de Tuinprofessionals. Ieder jaar organiseert Tuinprofessionals op dinsdag en woensdag in de 2e week van januari een event op een centrale locatie in het land.

Tijdens de Dag voor de Tuinprofessional presenteren de partners van dit event hun producten en diensten. Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Programma 2019

Het programma van 2019 omvat een inspirerende plenaire opening en 8 verschillende kennissessies.
We hebben weer veel interessante sprekers bereid gevonden om je bij te praten over actuele onderwerpen. Hieronder lees je alles over de 8 sessies. Je kunt hieruit 4 items kiezen en bijwonen. Je kunt ook gebruik maken van de kennis van de partners van de Tuinprofessionaldagen en hen aanspreken. Ze zijn de hele dag te vinden op het partnerplein en zullen je vragen persoonlijk beantwoorden. Mis het niet en zorg dat je er dit jaar (weer) bij bent! Voor tuinprofessionals is de toegang gratis.

<<MELD JE HIER DIRECT AAN>>

LET OP! De dagen beginnen dit jaar vroeger dan je van ons gewend bent. We starten vanaf 7.00 uur met een inloop-ontbijt en om 15.30 uur sluiten we de dag af met een drankje. Hiermee kunnen de drukste files worden vermeden. Wel zo prettig!

Dagindeling

07.00: Inloop met heerlijk ontbijtbuffet

08.00: Opening door magisch duo Rob & Emiel met een Power block
Dit amusante, magische duo zal de dag op een inspirerende manier openen. Gezamenlijk zullen ze daarna op hun eigen ludieke wijze de orde tijdens de dag proberen te bewaren.

08.30: Één kavel, drie verschillende tuinideeën.
Drie gerenommeerde hoveniers/tuinontwerpers hebben het verzoek gekregen om, vanuit hun visie, een tuin te ontwerpen voor dezelfde twee-onder-een-kap woning. In 20 minuten presenteren ze ieder hun ontwerp.

09.45 – 15:00: Keuze uit acht verschillende kennissessies
Over de dag verspreid zijn er 8 verschillende kennissessies. Tussendoor kunt u genieten van een uitgebreid lunchbuffet. De kennissessies duren ca. 1 uur en draaien achter elkaar door. U kunt maximaal 4 kennissessies kiezen. Bij uw gratis online aanmelding kunt u uw keuze opgeven. Uiteraard ontvangt u op de dag zelf een persoonlijk programma met de starttijden.

Kennissessies:
Kennissessie 1 – Milieuvriendelijke beplanting & biologische plaagbestrijding
Kennissessie 2 – Hoe leg je een goede basis voor een klimaatadaptieve tuin?
Kennissessie 3 – Tuinhout: de soorten en eigenschappen
Kennissessie 4 – Manage je succes, in tijd en rendement
Kennissessie 5 – De 365-dagen Tuin
Kennissessie 6 – Digitalisering van het vak
Kennissessie 7 – Waterplanten: stille kracht voor een gezonde en heldere vijver
Kennissessie 8 – Aftersales: bestaande klanten brengen je meer

15.00: Afsluiting en verloting prijzen