Jubileum editie van de Tuinprofessionaldagen

Jubileum editie van de Tuinprofessionaldagen

De 10e editie van de Tuinprofessionaldagen staat in het teken van duurzaamheid én ondernemerschap. Wij zijn trots dat wij voor ons jubileumevent Harm Edens hebben weten vast te leggen. Met zijn scherpe en humoristische geest geeft hij ons een andere kijk op actuele thema`s. Bovendien kun je kiezen uit meer dan 10 uiteenlopende kennissessies!

Omdat duurzaamheid één van de onderwerpen is tijdens ons jubileum, hebben wij gekozen voor een groene locatie, namelijk Theather & Congrescentrum Spant! Spant streeft als onderneming naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast het Gouden Green Key certificaat is Spant ook 100% CO2-neutraal, door het uitvoeren van energiebesparende maatregelen en het compenseren van de niet te vermijden uitstoot. Daarnaast is het een mooi is centraal gelegen locatie. [Adres: Doctor Abraham Kuyperlaan 3 te Bussum]

De Tuinprofessionaldagen vinden plaats op woensdag 8 en donderdag 9 januari 2020.

Aanmelden

Uitnodiging ontvangen met het volledige programma? Laat je e-mailadres en naam achter via deze link en de uitnodiging wordt (vrijblijvend) toegezonden.

Ontstaan Tuinprofessionaldagen

In 2010 concludeerde een aantal fabrikanten dat het voor allen individueel een uitdaging is om tuinprofessionals (ontwerpers, hoveniers, stratenmakers) te informeren over noviteiten of achtergrond informatie te verstrekken. Natuurlijk zijn er talloze websites en vakbladen maar sommige zaken moeten gezien en gevoeld worden!

Tuinprofessionaldagen – jaarlijks terugkerend evenement

Als resultaat hiervan werd een informatieplatform opgericht van en voor de Tuinprofessionals. Ieder jaar organiseert Tuinprofessionals op woensdag en donderdag in de 2e week van januari een event op een centrale locatie in het land.

Tijdens de Tuinprofessionaldagen presenteren de partners van dit event hun producten en diensten. Maar het is niet alleen zien en voelen, ook veel aandacht voor praktische zaken als verwerking en onderhoud komen aan de orde. Ieder jaar staat het event in het teken van een ander onderwerp waardoor de dagen altijd verfrissend, leerzaam en gezellig zijn.

Organiserende partners zijn dit jaar:

ACO MBI
AUGA Michel Oprey en Beisterveld
Ecolan Schellevis
Ecostyle STIHL & VIKING
Felix Clercx TSD
Greenwall Tubag
in-lite Van den Berk
JUB Wienerberger
Lageschaar