Greenwall op de Dag van de Openbare Ruimte

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 is de 14e editie van de Dag van de Openbare Ruimte. Naar verwachting zullen meer dan 6.000 bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Dit gebeurt door zo’n 600 exposanten. Aan de beurs is een uitgebreid inhoudelijk programma gekoppeld.

Exposanten en lezingen

De Dag van de Openbare Ruimte onderscheidt zich van andere vakbeurzen door het allesomvattende aanbod van producten en diensten. Van meubilair en verlichting tot bestrating en groen; op de beurs komen bezoekers in aanraking met alle facetten van de openbare ruimte. Denk hierbij aan ontwikkelingen en aanbod voor dagelijkse toepassingen, maar ook aan de nieuwste technologieën en trends rondom Smart Cities.

Naast de aanwezigheid van bedrijven en organisaties is er op de komende editie ook een uitgebreid lezingenprogramma in meerdere zalen. Bezoekers krijgen hierdoor een actueel beeld van de thema’s waar specialisten zich mee bezighouden. Nieuw dit jaar zijn de twee podia, waar themalezingen over klimaat, beheer, de slimme stad en de gezonde stad plaatsvinden. Ook verzorgt uitgever Acquire prikkelende Talks en zijn er op de eerste verdieping praktijkgerichte lezingen.

Voor kenners en professionals in ontwerp en onderhoud

De beurs richt zich op ambtenaren, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, planologen en andere professionals, maar óók op burgers die zich betrokken voelen bij de ontwikkeling van hun eigen leef- en werkomgeving. De beursvloer is bij uitstek de gelegenheid om, onder het genot van gratis koffie, thee en fris, kennis te delen over deze ontwikkelende markt. Openbare ruimte is booming. Dit blijkt uit de groei van de beurs door de jaren heen. Afgelopen editie zijn de bezoekersaantallen met 14% gestegen. Dit jaar worden er ruim 6.000 bezoekers verwacht. Op de beursvloer zijn producten en diensten binnen de sectoren: Groen, Licht, Bestrating,Ondergronds, Straatmeubilair, Spelen, Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp. Toegang tot de beursvloer en alle lezingen is gratis.

Greenwall op de Dag van de Openbare Ruimte

Bezoek onze stand op woensdag 27 of donderdag 28 september en kom meer te weten over het complete Greenwall assortiment! De beurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht op het Jaarbeursplein te Utrecht. U kunt ons vinden in hal 3, stand 3.2.06. Wij hopen van harte u op één van de beursdagen te mogen begroeten in onze stand! Registeren kan via de website van de Dag van de Openbare Ruimte.

Greenwall op de Dag van de Openbare Ruimte

Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer!

Parkeren Jaarbeurs

Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 het dichtst bij de beurshallen (2,3 en 4) voor de Dag van de Openbare Ruimte is. Voor meer informatie over parkeren en tarieven klik hier.

Parkeren Transferium Westraven

Vlak buiten de A12 ligt parkeergarage Transferium Westraven. Vanuit hier gaat een pendeldienst naar het centrum die ook stopt bij de Jaarbeurs. Voor € 5,00 kunt u een dag parkeren en gebruik maken van de pendeldienst. Voor meer informatie over Transferium Westraven klik