Greenwall in Top 25 van Groene Bedrijven

Greenwall in Top 25 van Groene Bedrijven

Greenwall uit Beilen is genomineerd voor de Groene Bedrijven Award 2010. Uit meer dan 150 aanmeldingen is een Top 100 van de meest uiteenlopende ‘groene’ bedrijven samengesteld door De Telegraaf. Daarvan zijn er nu 25 bedrijven genomineerd voor de titel. Greenwall is één van hen, omdat Greenwall de leefomgeving groener maakt met erfafscheidingen die van 100% afbreekbare materialen is gemaakt.

De verkiezing van het meest ‘groene’ bedrijf van Nederland is georganiseerd door De Telegraaf. Zij willen met de award aandacht geven aan kleine en grote bedrijven bij wie de doelstelling duurzaamheid centraal staat. Greenwall voldoet daar aan, want de groene erfscheidingen hebben nooit verf, beits of andere milieu belastende onderhoudsmiddelen nodig.

Onder de plantendeken van de Greenwall gaat een constructie schuil die zeer duurzaam is. Zonder reparaties of ander onderhoud gaat de Greenwall heel lang mee. Naast een groen uiterlijk werkt de Greenwall ook geluiddempend, zodat ook de geluidsbelasting van de omgeving wordt verminderd. Hopelijk weet de deskundige jury de oplossing van dat aspect van de milieuvervuiling ook te waarderen.

De jury leden hebben allemaal het groene hart op de juiste plaats, zoals voorzitter Ruud Koornstra die eigenaar is van vele verschillende bedrijven die allemaal duurzaamheid als doel hebben. Ook Henk Keilman is erkend groen ondernemer door te investeren in bedrijven die zich met duurzame technologie en energie bezighouden. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parme is het derde jurylid en is gefascineerd door ondernemers die oplossingen bieden voor energieschaarste en tegen de opwarming van de aarde.

Greenwall ontwikkelt, produceert en verkoopt erfafscheidingen via een netwerk van professionele hoveniers in Nederland en daar buiten. De omheiningen zijn bestemd voor particulieren, bedrijven en overheden die een natuurlijke afscheiding willen maken tussen openbare en eigen ruimte. Greenwall geeft de gebruiker direct rust en privacy, want Greenwall is snel en relatief eenvoudig is te plaatsen op bijna alle locaties. Meer informatie is te vinden op de website: www.greenwall.nl