Exclusieve samenwerking Dun Agro Hemp Group

Exclusieve samenwerking Dun Agro Hemp Group

Dun Agro Hemp Group produceert sinds kort exclusief voor Greenwall bv met kalkhennep gevulde geluidsschermen, een mooi voorbeeld van regionale samenwerking tussen 2 Noord-Nederlandse bedrijven, die beide duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Over Dun Agro Hemp Group

De Dun Agro Hemp Group is al meer dan 25 jaar actief in de hennepindustrie. Industriële hennep is een zeer diverse plant. Het kan voldoen aan alle fundamentele menselijke behoeften: kleding, huisvesting, voedsel en medicijnen.Het verbazingwekkende van hennep is dat het milieuvriendelijk en duurzaam is. Hennep levert producten die perfect zijn voor menselijk gebruik. Door de geschiedenis en stigma van cannabis in het geheel, heeft industriële hennep de modern industriële revolutie gemist en heeft pas onlangs een comeback gemaakt als een oplossing voor gelokaliseerde, milieuvriendelijk en duurzame productie.

Het resultaat van de verschillende richtingen van de plant heeft Dun Agro aangemoedigd om dit pad af te gaan. Nadat ze zijn begonnen met het telen, oogsten en verwerken van primaire vezels, realiseerden ze zich al snel dat ze de waarde moesten blijven uitbreiden om een producten voor de eindmarkt te maken. Dit was de enige manier om iedereen de echte potentie van de plant te laten zien. Daarbij heeft Dun Agro verschillende bedrijven opgericht om te kunnen concentreren op specifieke richtingen die interessant zijn.

Na nog een aantal productiefaciliteiten te hebben gebouwd en diverse producten met succes te hebben gelanceerd, werd het tijd om de Dun Agro Hemp Group te starten om de wereld te laten zien wat ze op één plek hebben bereikt.

Lees het hier het persbericht van De Dun Agro Hemp Group over onze samenwerking.