Bent u particulier?

En heeft u ook het gevoel dat uw tuin niet meer van u zelf is? Dat privacy in uw eigen buitenkamer ver te zoeken is? Voorbijgangers kijken ongevraagd naar binnen, u hoort de buren praten op het aangrenzende terras en het voorbijrazende verkeer zorgt voor constante geluidhinder. Om van de bellende voetganger nog maar te zwijgen…

De Greenwall®, de duurzame en geluidwerende erfafscheiding is dé oplossing voor deze problemen. Ervaar de rust door het geluidreducerend effect van een Greenwall® en de directe privacy met onze kant-en-klaar geleverde elementen.

Rust en ruimte… Wie woont er zo?

Rust, ruimte en niemand te zien of te horen in de wijde omgeving. Geen buren of auto`s te bekennen… Lekker rustig in tuin zitten… Er zijn maar weinig mensen die zo rustig wonen. Blaffende honden, luid pratende buren, voorbij razende auto`s of harde muziek zijn namelijk steeds vaker een bron van ergernis. Terwijl huis en tuin dé plek zijn voor sfeer en ontspanning, waar u wilt genieten van een welverdiende rust zonder lawaai of nieuwsgierige blikken. Greenwall biedt u dé oplossing! Want u wilt zich toch ook weer kunnen verheugen op een rustige zomeravond in uw tuin, met een goed glas wijn en dito gezelschap?

Een oase van rust

De Greenwall is een milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijk afscheiding. Bijvoorbeeld als omzoming van een strakke tuin met veel hout, steen of water. De Greenwall is direct geluiddempend, windkerend en biedt direct privacy. Met Greenwall krijgt u, naast bescherming tegen nieuwsgierige blikken van buiten, ook bescherming tegen lawaai en achtergrondlawaai.

Daarnaast brengt de groene uitstraling van Greenwall een stukje extra de natuur in uw tuin. Vogels nestelen maar al te graag in de planten en varieer met bloeiende (klimop)planten om uw zintuigen extra te prikkelen!

Duurzaam en groen geluidsscherm

Greenwall® is een verzameling direct groene, zicht ontnemende en/of geluiddempende erfafscheidingen voor optimale privacy in uw tuin.

Zoals de Greenwall Classic, een met groen begroeide kant-en-klare geluidswal, die rust en privacy biedt vanaf het allereerste moment. Of de Greenwall Compact, een geluidsscherm met dezelfde geluidwerende eigenschappen, maar zonder begroeiing en overal plaatsbaar, en de Greenwall Klimhaag, een zichtwerend groen scherm, zonder geluidwerende functionaliteit.

Direct dicht, groen, geluiddempend en/of windkerend

100% privacy vanaf het moment van plaatsing. Geen doorkijk, lawaaioverlast of hinderlijke windvlagen in een tuin die omzoomd is door een product van Greenwall.

Natuurlijk milieuvriendelijk

De natuur en het (leef)milieu is steeds nadrukkelijker aandachtspunt voor gemeentes, provincies en weg- en waterbeheerders. Greenwall sluit daar goed bij aan: milieuvriendelijke, duurzame en natuurlijk groene producten, die voor een verbetering van het leefklimaat zorgen met natuurlijke uitstraling.

Wilt u ook genieten in een oase van rust? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze regionale Greenwall Premium Partners of bel rechtstreeks met Greenwall via 0593-543018.