Geluidswal Banneweg Gorinchem

Toepassing: Rondweg

Langs de Banneweg in Gorinchem, ter hoogte van de Leidekkerstraat 1 tot 5, is afgelopen week een geluidscherm geplaatst. Met de insteek "minder geluid, meer groen" heeft de Gemeente Gorinchem gekozen voor een Greenwall Geluidsscherm.

Het scherm wordt natuurlijk begroeid met klimplanten en moet ervoor zorgen dat het geluid van de Banneweg in de achterliggende wijk afneemt en dat er ruimte komt voor verschillende (klim)planten die op hun beurt weer een plek zijn voor bijen, vlinders en andere belangrijke insecten.

Opdrachtgever: De Kuiper Infrabouw / Gemeente Gorinchem
Uitvoeringsperiode: Januari 2019
Oppervlakte: 230 m²
Werkzaamheden: Het leveren en aanbrengen van een Greenwall Classic geluidsscherm van 2 meter hoog.
Bijzonderheden: Het scherm is verzinkt en in 2 dagen geplaatst.

Product: Greenwall Classic