Baanhoek-West: dorps en duurzaam

Toepassing: Openbare Ruimte

HABO GWW verzorgt in Sliedrecht de inrichting van de buitenruimte voor de tot standkoming van 1000 woningen. Onderdeel van dit plan in de levering van een geluidsscherm. In opdracht van HABO GWW heeft Greenwall in januari 2019 een Greenwall Classic geluidsscherm geplaatst in Baanhoek-West.

Baanhoek-West heeft een dorps en duurzaam karakter. De hedendaagse vertaling van een tuindorp is terug te zien aan de ruime opzet, het groen en de verschillende ontmoetingsplekken en speeltuinen. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol in Baanhoek-West. Veel woningen beschikken over zonnepanelen en zijn energiezuinig. Daar sluiten de producten van Greenwall heel goed op aan!

Opdrachtgever: HABO GWW
Uitvoeringsperiode: Januari 2019
Oppervlakte: 36 m²
Werkzaamheden: Leveren en aanbrengen van een Greenwall Classic geluidsscherm met een hoogte van 2 meter.
Bijzonderheden: Het scherm is aangeplant met Hedera Hibernica.

Product: Greenwall Classic