Groene Sector 2019

Groene Sector 2019

Het is een vaste waarde voor de groene branche aan het begin van het nieuwe jaar: De Groene Sector Vakbeurs! Op 15, 16 en 17 januari 2019 vormt Evenementenhal Hardenberg voor de 20e keer het hart van de groene branche tijdens De Groene Sector Vakbeurs.

Alle sectoren van de groene sector staan 3 dagen lang centraal. Bomen en planten, maar ook materieel, machines en inrichtingsmaterialen zoals verlichting, bestrating en hout vormen min of meer de harde kern van deze beurs. Daarnaast worden ook andere segmenten onder de aandacht gebracht, waaronder decoratieve tuinproducten en duurzame producten, maar ook aanverwante terreinen zoals dakbegroeiing, speeltuinen en graftechniek.

De beurs vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg aan de Energieweg 2, 7772 TV te Hardenberg. Evenementenhal Hardenberg werkt met een zogeheten full–service–formule. Voor alle bezoekers is het parkeren, eten en drinken kosteloos. Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen, of wilt u extra kaarten aanvragen? Dat kan via: Aanvragen E-tickets

Bezoek onze stand en kom meer te weten over het complete Greenwall assortiment! U kunt ons vinden in hal 1, stand 147. Wij hopen van harte u op één van de beursdagen te mogen begroeten in onze stand!